Granit Alveus za „pár švestek“

Granitové dřezy Alveus jsou nyní za skvělé ceny. Připravili jsme pro vás zajímavou nabídku nejprodávanějších granitových dřezů Alveus. Níže uvádíme oblíbené typy, které naleznete v naší nabídce a věříme, že tak jako zaujaly stovky zákazníků před vámi, tak zaujmou i vás svým vzhledem a zajímavou cenou.

1. Granitový dřez Alveus Rock 130

Představujeme nejoblíbenější granitový dřez na portálu Heureka za roky 2015 a 2016. Alveus Rock 130 je praktickým dřez s prostornou vaničkou a s velmi slušnou odkapávací plochou. Oblíbenou barvou je především černá, ale naleznete jej i v dalších 7-mi barvách. Je možné jej použít jako levý i pravý a je vybaven excentrickou výpustí dřezu.

Granitový dřez Alveus Rock 130
Granitový dřez Alveus Rock 130

2. Granitový dřez Alveus Rock 30

Ideální dřez do menších kuchyňských linek Alveus Rock 30. Díky své velikosti nezabere mnoho místa a bude velmi praktickým dřezem do vaší kuchyně.  Je dodáván v 9-ti barvách, dřez je universální na levou i pravou stranu a jako každý granit od Alveusu je vybaven excentrem.
Granitový dřez Alveus Niagara 60 černý

Granitový dřez Alveus Rock 30 bílý
Granitový dřez Alveus Rock 30 bílý

3. Granitový dřez Alveus Niagara 60

Předchozí dva typy jsou s odkapem. Alveus Niagara 60 je bezesporu nejprodávanější granitový dřez na českém a slovenském trhu. Neoplývá sice nějakou extrémní hloubkou či prostornou vaničkou, ale své místo si v kuchyních naleznul. A dle reakcí zákazníků jej hned tak neopustí.

Dřez má malou odkapovou plochu, mycí vaničku a odkládací vaničku. Je zde také velmi zajímavý a líbivý design a v neposlední řadě hlavně cena. Ta je jistě hlavním lákadlem.

Granitový dřez Alveus Niagara 60 černý
Granitový dřez Alveus Niagara 60 černý

Dnes jsme vám představili 3 zajímavé dřezy z dílny Alveusu, příště se zaměříme zase na jinou značku. A ještě jedna informace na závěr. Na kuchyňské dřezy Alveus je poskytována záruka v délce 5ti let.

Related posts