Kuchyňské dřezy Blanco

Nejširší nabídka na trhu

Na českém trhu nalezneme mnoho výrobců kuchyňských dřezů. Německá společnost Blanco je ovšem vyjímečná šířkou nabídky, jež přináší na trh. V sortimentu můžeme vybírat ze stovek typů nerezových dřezů a především mezi granitovými dřezy je Blanco absolutním králem. Takové množství typů nemá v nabídce žádný jiný výrobce. Blanco  také každý rok rozšiřuje nabídku o stovky nových dřezů, dřezových baterií a kuchyňských sorterů.

Granitové dřezy Blanco

Jak je již uvedeno výše, tak Blanco má nejširší nabídku granitových dřezů na našem trhu. Granitové dřezy Blanco jsou vyrobeny z jemně drceného kameniva, pojiv a barviv. Materiál SILGRANIT® PuraDur® II  patří mezi nejlepší materiály jež jsou na trhu k dispozici. Nespornou výhodou je jistě výběr z 10-ti atraktivních dekorů, díky čemuž sladíte váš nový granitový dřez Blanco s jakoukoliv kuchyní.

Dřezy Blanco se také velmi snadno čistí a je možné také vybírat z několika typů čistících prostředků vyvinutých speciálně pro značku Blanco. Další zajímavostí, kterou je třeba zmínit je konfigurátor dřezu a baterie. Vyberete si dřez s baterií, včetně barevné úpravy, pracovní desku a barvu stěny. Je to jistě skvělé pro inspiraci při výběru nového dřezu.. Konfigurátor je sice pouze na německých stránkách, ale jistě se vám bude hodit.

Ke každému dřezu Blanco si můžete vybrat barevně dokonale sladěnou dřezovou baterii Blanco. A jak už je u společnosti Blanco zvykem, opět mají v nabídce desítky granitových baterií v různých cenových kategoriích.

Nerezové dřezy Blanco

Pokud by se vám přeci jen nehodil granitový dřez, tak nerezový dřez Blanco bude jistě také skvělou volbou. Blanco nabízí ekonomické řady dřezů pro každého, ale také dražší typy do luxusních kuchyní. Tyto jsou vyráběny z nejkvalitnější nerezové oceli  v tloušťce přes 1 mm. Ale můžete jít také zlatou střední cestou, která vám nabídne stovky typů pro každou kuchyni. Ať se jedná o jednodřezy, dvojdřezy, dřez s odkapem, vybere si jistě každý.

 

 

 

 

Related posts