Nová značka digestoří Airforce

Dovolujeme si vám představit novou značku digestoří, která vstupuje v dnešních dnech na Český trh. Jedná se o přední Italskou značku Airforce. Nečekejte však nějakou klasiku co nabízí většina výrobců. Tato značka přináši svěží vítr do našich kuchyní. Uchvátí vás svými inovacemi, svou nevšedností. Každá digestoř z jejich dílny je v originálním designu, který není možné jen tak přehlédnout. Ale není to jen o úžasném italském designu, digestoře jsou vybaveny špičkovými funkcemi, které vám zpříjmení její používání.

V nabídce společnosti Airforce naleznete digestoře všech typů. A jak jsem již psal, nehledejte průměrnost. Jsou určeny pro zákazníky, kteří chtějí něco nevšedního, netradičního. Při výrobě jsou používány ty nejlepší materiály a nejnovější technologické poznatky. Díky vysoké kvalitě svých výrobků si může společnost Airforce dovolit poskytnout na digestoře záruku v délce 5ti let.

Digestoř Airforce F170 Advance
Digestoř Airforce F170 Advance

 

Novinkou letošního roku je řada Downdraft digestoří, jež jsou zabudovány přímo v pracovní desce. Jsou dodávány společně s indukční varnou deskou a je možné je společně nainstalovat do pracovní desky hloubky 60 cm. Což je nejpoužívanější rozměr v našich kuchyních. U varných desek klasických rozměrů nemůžeme instalaci do tohoto rozměru provést. Níže se podívejte na zajímavé video.

 

 

Related posts

Leave a Comment